Monday, February 13, 2012

Guitar Pro 6 Full With Keygen + SoundBank

Kumpulan Software Gratis | Guitar Pro 6 Full With Keygen + SoundBank | Guitar Pro 6 is a tablature editor software for guitar, bass, and other fretted instruments. Guitar Pro is first and foremost a software designed to edit tablatures for guitar, bass, and other fretted instruments from 4 to 8 strings. With Guitar Pro you'll be able to learn how to play, compose and improve your guitar skills.


Its great ease of use and the success of its specific file format have made it a software used by guitarists worldwide. It now includes editing support for many other instruments like the piano or the drums, a realistic audio engine, and interactive tools to support every musician's practice.


Here are some key features of "Guitar Pro":

Custom Views:

· With Guitar Pro you have the option of working either directly in page or screen mode (horizontal or vertical). The screen modes use all the space available in the workspace. It is possible to change at any moment the proportions and page setup of your document as well as the viewed tracks.

Automatic page setup:

· Guitar Pro automatically configures the vertical position of the various elements of the score. The input is therefore very rapid, giving an output similar to that of published songbooks.

Synchronization:

· Guitar Pro automatically adds the bars and provides synchronization between the tracks of the score. This strict synchronization is needed for proper sound rendering of the score and it can also be educational at the same time.


Interactive tools:

· Each tool within Guitar Pro is closely linked to the active track properties. For example, if you opened the guitar tuner, it would give you the tuning chosen for that specific track. This makes Guitar Pro very powerful, and easy to use.

Cara Aktivasi Guitar Pro 6.0 :

Download dahulu software guitar pro nya.
Ekstrak dan lakukan instalasi seperti biasa.
Close Guitar Pro, jangan di launch sehabis instalasi.
Masuk ke "C:/Windows/System32/drivers/etc/", buka file host menggunakan notepad, lalu tambahkan "127.0.0.1 activation.guitar-pro.com". Klik save
Copy paste file "Guitarpro.dat" yang sudah disediakan dalam paket download, ke :

Untuk Windows XP :
C:\Documents and Settings\%Profile%\Application Data\Guitar Pro 6\

Untuk Vista dan 7 :
C:\Users\%Profile%\AppData\Roaming\Guitar Pro 6\ (kalau tidak ada folder Guitar Pro 6 nya, buat baru aja)

Klik 2x reg.reg untuk add reg.reg ke registry.

Copy/paste file "guitarpro.exe" dan "guitarpro6-patch-Fixed.exe" yang ada di dalam folder crack ke folder tempat anda menginstal Guitar Pro 6.
Misal : C:\Program files\Guitar pro 6\
Jalankan file "guitarpro6-patch-Fixed.exe", klik patch.
Sekarang coba anda jalankan Guitar Pro 6 nya.

Taraaaaaa... Bagaimana?? Sekarang silahkan anda instal RSE 2 nya. Okeiiii

NB : Maksud dari kata "profile" di C:\Documents and Settings\%Profile%\Application Data\Guitar Pro 6\ merupakan nama account yang anda gunakan di windows.

Buat yang belum berhasil menggunakan cara di atas, sekarang sudah ada keygen Guitar Pro 6 nya, lebih simple cara yang digunakan.
Password : www.remo-xp.com
Download Keygen Guitar Pro 6 Old

Password : vndownload.org
120.000 Guitar Pro Tabs ( Mediafire ):
Part1
Part2
Part3

Title Post: Guitar Pro 6 Full With Keygen + SoundBank
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Author: Alvicom Smith

Thanks for visit my blog, if you want question please contact us

Related Articles

19 comments:

Zetta said...

nanya nih, kenapa database banknya kok selalu kosong ya, selalu si gp6 minta update tuh database banknya

Anonymous said...

ia gan gimana nih ?

Anonymous said...

NGAK BOLEH SI

kumpulan software gratis said...

Zetta dan yang lain, untuk soundbank silahkan didownload lagi link telah diperbaharui.

Anonymous said...

Gan donlod RSE2 SoundBank harus smuanya,
Soalna Donlod part1 nya aja 600mb.lama?

kumpulan software gratis said...

Ya harus semuanya, walaupun bisa di extract batas part1 aja tapi takutnya ntar malah error.
downloadnya sambilan aja sob jangan ditungguin bener.

Anonymous said...

mas Bro... RSE2 SoundBank nya yg part3 'Not Found 404'

kumpulan software gratis said...

Untuk Link Soundbank 3 part udah ane hapus karena belum nemu mirrornya.
Sudah ane tambah soundbank 6 part dari mediafire 100% work udah di coba. Total file 1.07GB setelah di extrack jadi 1.8GB.
+ tambahan 120.000 Guitar Pro Tabs
Thanks.

Anonymous said...

Gan, bisa upload cracknya doang ga? Soalnya aku udah donlod guitar pro nya.. thx

Anonymous said...

gan file downloadnya g bisa, mediafire kosong smua, harap di reupload gan...

Suyanto said...

Gan ane dh download soundbank part1,part2 dan part3,,mau download part4,5,6 kok,,dmediafire nya kgak ada ne,,ada altrnatif lain kgak bwt download?

kumpulan software gratis said...

Drag skipad ke address browser masih bisa kok.

Suyanto said...

Gan dah ane download smua tapi kgak bisa d extract,,gmn ne caranya,,thxs

Suyanto said...

oia cara pakainya gmn tuh soundbank nya,,

kumpulan software gratis said...

1. Buka Guitar Pro. Di Pilihan menu "file", Pilih "open".
2. Pilih soundbank file dan klik "open".
3. Sebuah jendela memperingatkan Anda bahwa Anda harus me-restart Guitar Pro 6 setelah soundbanks diinstal. JANGAN restart Guitar Pro sebelum instalasi selesai.
4. Instalasi dimulai.
5. Soundbank installer akan memeriksa integritas file yang diinstal.
6. Instalasi selesai. Jangan lupa untuk restart Guitar 6 Pro.

Suyanto said...

oke gan thks,,dah bs,,

Anonymous said...

gan yang RSE 2 soundbank sama yang part partan sama ato beda??

kumpulan software gratis said...

RSE 2 soundbank single sama dengan RSE 2 soundbank yg 6part

ina said...

link dunlud soundbank nya ga bisa gan...

Post a Comment