Saturday, February 25, 2012

Tutorial : Tips For Download Mediafire In sofwergratis (SG) Blog

Kumpulan Software Gratis | Tutorial : Tips For Download Mediafire In sofwergratis (SG) Blog) | For some reason since yesterday when I opened the link that leads Adf.ly Mediafirelinks are all missing.
All links to the homepage Mediafire. Apparently he Mediafireblock access link via Adf.ly. Well, even though the link on this blog almost everything using adf.ly. To overcome this please try the following tips.

Step By Step To be able to download the blog sofwergratis, nearly all the mediafirelink with adf.ly:

First way:

Click the Link Adf.Ly
Wait 5 Seconds
RIGHT click the 'SKIP AD'
Copy the URL / Link Address
Paste in Browser - Enter
Ready in the Download

SKIP AD it on hold right click on the Copy Link Address, instead of the usual Left Click.

Second way:

Click the Link Adf.Ly
Wait 5 Seconds
Drag (Drag) 'SKIP AD' to Browser
Ready in the Download

Drag it to drag (Hold Click - Drag the Browser) writing SKIP AD / Bypass which forms the image to the browser tab'll automatically become links.

Translete In Indonesian :

Entah mengapa sejak kemarin ketika saya membuka link Adf.ly yang menuju link Mediafire semuanya tidak bisa. Semua link menuju homepage Mediafire. Ternyata katanya Mediafire memblokir akses link yang melalui Adf.ly. Wah, padahal link di blog ini hampir semuanya menggunakan adf.ly. Untuk mengatasi hal ini Silahkan coba tips berikut ini.

Step By Step Untuk bisa mendownload di blog sofwergratis, yang hampir semuanya adalah link mediafire dengan adf.ly :

Cara Pertama :

Klik Link Adf.Ly
Tunggu 5 Detik
Klik KANAN 'SKIP AD'
Copy URL / Link Address
Paste di Browser - Enter
Siap di Download

SKIP AD-nya di Klik Kanan terus di Copy Link Address, bukan di Klik Kiri seperti biasanya.

Cara Kedua Lihat Gambar :


Klik Link Adf.Ly
Tunggu 5 Detik
Drag (Seret) 'SKIP AD' ke Browser
Siap di Download

Drag itu menyeret (Tahan Klik - Seret ke Browser) tulisan SKIP AD / Lewati yang bentuknya gambar ke tab browser nanti otomatis jadi Link.

Title Post: Tutorial : Tips For Download Mediafire In sofwergratis (SG) Blog
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Author: Alvicom Smith

Thanks for visit my blog, if you want question please contact us

Related Articles

11 comments:

Anonymous said...

Sir, do you have an educational software,like encyclopedia Britanica 2012? i hope you can help me because i love this site. .more power ! ! !

kumpulan software gratis said...

Oke, thanks for request. I have never heard of that software, but I try to get it in the near future.

Sharoz said...

thanks

Anonymous said...

mass password file airf 7.7.1 rar apa ? saya mau download file roboform ? tks

kumpulan software gratis said...

File roboform ya, kok gak komen di post nya aja gan untuk memudahkan saya mencarinya. oke deh saya cek dulu.

Anonymous said...

thanks. . .
knpa kok software itu selalu ada yang pake password.,, ? trus kaya mana cara jitu buat ngebobol pasword nya ?????

kumpulan software gratis said...

Tidak perlu dibobol. Semua passwordnya sudah disediakan di sini. Harus lebih teliti lagi dan baca keterangannya oke. thanks

Napieey said...

terima kasih mass

Napieey said...

terima kaci mass

ahmad muazim abidin said...

kenapa g di taruh di 4shared aja mas file2nya

Mr. Plastik said...

Thanks gan.. udah byk membantu untuk kemajuan dan perkembangan dunia TI, semoga akan byk lagi anak bangsa yang mampu menyebarkan virus2 kebaikan. sukses.

Post a Comment