Sunday, February 5, 2012

Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012

Kumpulan Software Gratis | Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012 | This assembly is installed with a DVD drive or USB-drive.
1.Zapis to USB using the utility of Windows 7 RTM USBDVD Download Tool.
2.Zapis on a USB-disk using the command line (diskpart utility):


In the dual-boot:
Total Commander 6.5 - File Manager
Bootice-manipulation tool for boot sectors ...
Standard x86 system recovery environment
GImageX v.2.014 en - Graphical user interface (GUI) for ImageX.
Set the screen resolution to start the download
Active @ Password Changer en - Программма allows you to reset the administrator password
AntiWinLocker 3.3 - a means to combat extortion SMS
AVZ 4:37 - Anti-Zaitsev. Very useful for removing rootkits
Universal Virus Sniffer 3.72 + - Designed to combat unknown viruses and not only
Acronis ® True Image ™ Home 2011 Plus Pack - Backup and Restore
Acronis ® Disk Director ™ 11 Home - Working with sections of the HDD
Acronis ® Recovery Expert - Provides complete protection of your data, allowing you to recover deleted or lost partitions


USB:

Step 1:
Take the USB-drive (and can be another medium-Such as SD cards) not less than 8GB, connecting to the USB-port, ready to sacrifice all the information contained therein
Run the command prompt cmd.exe from administrators
Run the diskpart utility management, wait prompt DISKPART>
Execute the command list disk, displays a list of all drives (not partitions!) PC. We are looking for Them Among our USB drive, in this example, Disk 1
Execute the command select disk # (where # - is the number of our USB-drive, resulting in the previous command). In our case - select disk 1. This Tells diskpart command, that all further operations will be conducted for this disk


Execute the command clean (goodbye data and partitions on selected disk)
Execute the create partition primary command - to create a new partition on the disk
Execute the command select partition 1 - Select the partition, as further objects to Manipulate
Active - do your partition active
Format fs = NTFS - format the partition to NTFS
Assign - activate the connection of the device, receiving letters for the newly created partitions (if enabled the autostart option - pops up a window, as if you just hooked up the USB-drive)
Exit - exit diskpart at the command line.
USB-drive is ready for further manipulation

Step 2:
And now attention. Take your existing copy of Windows 7, say, a DVD-ROM drive installed in H:
At the command prompt (not in diskpart!) Sleduyushie perform the command:
H:
Cd \ boot - go to the directory boot distro
Execute the command bootsect / NT60 A: - where A: - prepared letter just received the USB-drive. This command replaces the disk A: The boot files on the ones you want to download Windows 7
One point - bit depth and the base OS distribution of Windows 7 should be the same


Step 3:
Copy the contents of the installation disk with Windows on a flash drive
To do this, simply enter this command That will copy the
Content from the Windows DVD to a brand new, just formatted
High-Speed ​​Flash Drive:

Xcopy H: *. * / S / e / f J:
In my case it was so: xcopy H: *. * / S / e / f J:

H:-This drive, J:-This is a Flash Drive
Step 4:
Appropriate load the PC with the received USB-drive, install it with Windows 7.


Embed:
Topics
Fixed bug the Start menu
Icons
Critical Update for January 15, 2012
Mozilla Firefox 9.0.1
Winrar 4:10
Unlocker1.9.1
Rainmeter
UltraISO 9.5.2.2836
Adobe Flash Plaer 11.1.102.55


Tweaks:

Disabled:
UAC
Defender
Windows Firewall
Hibernation
PCA
Message 'The little disk space'
Debugger to speed up
Message and sending the MS error
Remote Registry Service
The automatic update
Automatic restart your computer when BSOD

RMB:
Become the owner and ask the full access to the object (Shift + RMB)
Copy to ... (Shift + RMB)
Move to ... (Shift + RMB)
Open in Notepad
Programs and Features
Device Manager
Registry Editor
Flip3D
Services


Parameters prefetchera to Reduced memory consumption and disk space
Increase the priority of interrupts IRQ8 to speed up
Speed ​​up the Start menu
Enable Word Wrap in Notepad
Increased speed of the mouse pointer
Speed ​​up shutdown
Do not grouping similar applications in the taskbar
Sort the Start menu and Favorites in alphabetical order
Optimize the work of memory and cache

Description:
Multiboot Disc
At the heart of multiboot is Reanimator v01.01.2012

System requirements:
Processor: 1.5 GHz
RAM: 1GB or higher
Disk space: 12 GB
Video: DirectX 9 support and 128MB of memory (for the Aero theme)
2GB of RAM when used with Windows Virtual PC

Checksums:
CRC32: 1A8E4825
MD5: F9A12D03761BFA46DBCB26DF2BD9752F
SHA-1: BC48605C05F333AB57D5E890D8A544EBAF47F101

Year: 2012
Version: Windows 7 Ultimate SP1 x86 | x64
Developer: MICROSOFT & [varius] [SPA]
Language: Russian + English
Tablets: (after installation on drive C)
Size: 3.87 GB


Password : indowebster.web.id
Download Little Version
Download Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012
Download Full Version New Update Link
Password : blakutak
Download Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012

Title Post: Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012
Rating: 100% based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Author: Alvicom Smith

Thanks for visit my blog, if you want question please contact us

Related Articles

35 comments:

Anonymous said...

Kumpulan Software Gratis : mantap mas..cuma saya kurang faham..ada 2 link, Muat Versi Little Full Version..apa berbezaan nya mas..cuba terangkan lebih jelas..supaya kita semua d sini faham :)

kumpulan software gratis said...

Yang ini saya juga belum coba. Jadi belum tau bedanya. Saya sarankan gunakan Windows7 Se7en ROG aja.

rosid said...

.... Gan... izin sedot juga nich...
tapi pas instal bahasanya kok aneh ya... (ndak mudeng nich)
kalo pengen ganti ke bahasa inggris gmana ya...?
tengyu....

kumpulan software gratis said...

waktu pertama kali instal,,arahin cursor ke pojok kiri,,biar installnya nya muncul. Setelah instal baru bisa rubah bahasa. Kalau bahasanya masih banyak gak jelas bisa kesini http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/languages
atau ke sini
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a1a48de1-e264-48d6-8439-ab7139c9c14d&displaylang=id

kumpulan software gratis said...

Oh ya setelah instal lihat di drive C ada folder cracknya.

Anonymous said...

gan...bahasanya cuma rusia nih...
gmn cara rubah bahasanya..???
tulisanya aneh...gak faham

kumpulan software gratis said...

Loh belum baca komen ane di atas mas?

rosid said...

.. Gan .. numpang tanya ...kok gak mau di instal corel draw ada apa ya... (file instalan corel draw dah di coba di windows yg lain mau)... tapi pas tak coba di windows ROG ini di tengah2 jalan berhenti (saya coba instal corel draw X3 dan X5)

kumpulan software gratis said...

Kalau gak salah ini tidak bisa untuk instal corel, ntar ane cari dulu triknya

rosid said...

makasih... ditunggu pencerahannya..

Anonymous said...

mas boleh di share nggak ke account sy di Mediafire soalnya link 1 sd 5 udah nggak bisa di download Full versionnya....please

rosid said...

udah bos... akhirnya tak instal ulang pake WIN 7 ROG ini jg... abis install, tak download bahasa ind dan tak pake versi englishnya.. langsung tak install corelDraw nya.. eh ternyata langsung bisa... apa mungkin kemaren ada program yang aku uninstall (unlocker 1.1).. apa itu pengaruhnya..?
maaf dah bikin pusing.. terima kasih dah kasih downloadtan and pencerahannya...

kumpulan software gratis said...

Makasih rosid, reviewnya sangat membantu sobat lain yang mau coba.

kumpulan software gratis said...

untuk download semua part masih bisa. Tips downloadnya udah ane share, drag skipad ke address browser.

Anonymous said...

install software bnyak yg error,,,
gmn tuh gan,,,
mohon solusinya,,,

kumpulan software gratis said...

Maksudnya setelah instal windows ini gak bisa instal software ya?

Anonymous said...

itu semuanya tidak bisadi rubah ke bahasa inggris ya ?

kumpulan software gratis said...

Baca komentar saya di atas, sudah dijelaskan.

Anonymous said...

gan update lagi link'y, dihapus mediafire, ane baru sampe part 15,,, :-(

kumpulan software gratis said...

Silahkan link telah di update

Anonymous said...

gan, maaf saya download Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012 yg ful version kok cuma sampai di part 16 saja yah?,part 17-20nya sudah di delet, tolong bantuanyya gan, trimakasih
dtunggu balasannya

Anonymous said...

gan tolong update lagy dong link downloadnya Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012 mulai dari part 17, pleas ane butuh banget :-(

Anonymous said...

gan ane butuh banget Windows 7 SP1 ROG Edition Ultimate Final x86-x64 2012,tolong dong upload lagi filenya yg daari part 17-20,trimakasih gan
tag tunggu feedbackmu

kumpulan software gratis said...

Yah baru 4 hari ane aupdate link itu dah di hapus lagi. Dicari dulu ya.

Anonymous said...

waah oke gan makasiih banget!:-) downlotanku bsa jd g mubazir ama lepiku slamet gan,

Anonymous said...

part 5 kemarin bisa dibuka tapi sekarang udah di delete,6,8 juga udah di delete, haduh padahal pingin banget punya win7 rog, dikumpulan software sendiri gak jual ta? kalo jual email aku dong axl_dave_rose@yahoo.com.thanks

Anonymous said...

part 12 rusak....

Ahmad Syarif said...

part 12 dah kedelete.....
mohon diperbaiki....

Anonymous said...

gan kasih tau donk cara supaya bisa milih bhasa inggris, kalo dari boot gak ada b.inggrisnya tapi klo jalanin dari setup ada pilihan b.inggris-nya...

kumpulan software gratis said...

arahin kursor ke pojok kiri sesuai komen ane di atas, waktu instal gak bisa di ganti bahasa inggris setelah instal baru bisa ganti bahasa. kecuali kalau mau oprek lagi pake nlite ganti bahasanya.

Anonymous said...

cara instalnya gmana kak...dah aku burning ke dvd tapi ga mau bootable...share ke emailku secaprasetyo@gmail.com

Anonymous said...

Gan yg part 18 nya udh kedelete....
Tolong diupdate lg ya, soalnya tanggung udah download ampe selesai cuma kurang yg part 18 aja....
Thx before

Anonymous said...

gan yg part 18 kok udah di delete ya??
tolong update lg dong, tanggung nih....
thx before

Anonymous said...

gan yg part 18nya kok udah di delete ya??
tolong diupdate lg ya....
thx before

kumpulan software gratis said...

Untuk part yang sudah terdelete ane belum bisa cari mirrornya karena internet ane lagi lemot. Buat yang udah download tapi belum bisa instal, coba kesini ada tutorial bergambar http://adf.ly/7DBG0

Post a Comment